Je gaat aan de slag als zelfstandig ondernemer en hebt een goede plek nodig om te werken of je administratie te doen. Misschien start je wel een webshop en heb je een magazijninrichting nodig. Of je bent meer thuis gaan werken sinds de pandemie en jouw thuiskantoor kan wel een update gebruiken. Wat jouw situatie ook is: een goede werkplek is belangrijk. Hieronder lees je waarom tweedehands kantoormeubelen een slimme keuze zijn.

Werkplek inrichten
Als je veel vanuit huis werkt is het prettig daarvoor een vaste, afgebakende ruimte te hebben. Zo blijft er een grens bestaan tussen werk en privé. Op je thuiswerkplek zul je best wat uurtjes doorbrengen en daarom mag er zeker wat aandacht gaan in aankleding en comfort. Denk aan een ruim bureau, goede verlichting, een ergonomische bureaustoel en voldoende opbergruimte. Daarnaast kun je jouw werkplek helemaal eigen maken met iets moois aan de muur, een vloerkleed en bijvoorbeeld planten.

Budget
Kwalitatief kantoormeubilair aanschaffen is niet voordelig. Ben je startend ondernemer? Dan zal je budget wellicht nog niet zo groot zijn. Maar ook als budget geen probleem vormt, dan nog is er helemaal niets mis met geld willen besparen waar dat kan. En besparen kun je doen door te kiezen voor tweedehands kantoormeubelen

Kwaliteit voor een goede prijs
Ben je bang dat je inboet op kwaliteit als je kiest voor gebruikt meubilair? Dat hoeft niet. Tweedehands kantoormeubilair is verkrijgbaar van allerlei A-merken. Kies je voor een gerenommeerde verkoper van tweedehands kantoormeubelen dan kun je er op rekenen dat de meubels zijn gekeurd en gereinigd alvorens ze aangeboden worden. Daarbij wordt er ook op gebruikt meubilair vaak garantie gegeven.   

Duik meteen in het aanbod
Voor gebruikte kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit kun je bijvoorbeeld terecht bij Lamers-kantoormeubelen. In het brede assortiment vind je alles terug van bureaus en vergadertafels tot ergonomische bureaustoelen, archiefkasten en plantenbakken. De tweedehands meubels worden onderworpen aan een optische en technische inspectie voordat ze worden aangeboden en er wordt standaard garantie gegeven.

Stimuleer hergebruik
Kies je tweedehands dan hoeft dat dus zeker niet ten koste te gaan van kwaliteit. Daarbij is het natuurlijk fijn om jouw kantoor aan huis of thuiswerkplek in te kunnen richten voor een zachte prijs. Nog een fijn voordeel van tweedehands is dat je duurzaam bezig bent. Vaak zijn kantoormeubelen die worden vervangen door iets nieuws nog lang niet afgedaan. Hergebruik is dan een prima optie die niet alleen voordelig voor jou uitpakt maar ook voor het milieu.