Een cv-ketel heeft regelmatig onderhoud nodig. Sommige mensen ontdekken dit pas op het moment dat het eigenlijk te laat is, namelijk wanneer hij er ineens mee ophoudt. Wanneer je cv-ketel niet meer werkt, kan dat veel problemen opleveren. Ten eerste zit je onmiddellijk in de kou en op de lange termijn kan dit leiden tot allerlei problemen. Denk hierbij aan schimmelvorming in je huis met alle gevolgen van dien. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het ongemak dat het voor jou oplevert om in de kou te moeten zitten. Genoeg reden dus om te kijken wat je kunt doen om te zorgen dat je cv-ketel het onderhoud krijgt wat het nodig heeft. Met cv onderhoud van Univé is dit een fluitje van een cent. Wij leggen je de mogelijkheden uit. 

 

Een verzekering voor je cv onderhoud

Als je een eigen woning hebt, ben je ook zelf verantwoordelijk voor al het onderhoud aan je woning. Ook je cv onderhoud valt hieronder. Een cv moet regelmatig even worden nagekeken, zodat kleine problemen vroegtijdig gesignaleerd worden. Op die manier kun je ze op tijd oplossen zodat ze niet uitgroeien tot grote, kostbare problemen. Wil je geen omkijken hebben naar het onderhoud van je cv, dan kun je dit uitbesteden door een verzekering te nemen bij Univé. Hier kun je een onderhoudscontract cv ketel opstellen, zodat je vervolgens achterover kunt gaan leunen. De monteur neemt namelijk zelf contact met jou op wanneer het weer tijd is voor een check van je cv. Dat garandeert dat je nooit meer achter komt te lopen met je onderhoud en dat je niet ineens verrast wordt door problemen met je ketel. 

 

Wat gaat de monteur doen? 

Wanneer je naar de site van Univé gaat, kun je hier de Veilig Wonen verzekeringen vinden. Sluit je een cv-onderhoudsverzekering af, dan komt er binnenkort een monteur bij je langs om de huidige staat van je ketel te controleren. De ketel zal vervolgens in een basisconditie worden gebracht en daarna begint je verzekering. Wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt neemt de monteur contact met je op. De leidingen van je cv worden dan weer ontlucht, de ketel wordt grondig nagekeken en reparaties worden gelijk uitgevoerd. Mochten er grote problemen aan het licht komen, dan zal de monteur je dat laten weten. De kosten van deze reparatie vallen niet onder je verzekering. Het voordeel is echter wel dat je snel kunt weten dat je moet ingrijpen om hogere onkosten te vermijden. 

 

Eenvoudig je verzekering afsluiten 

Als je meteen spijkers met koppen wilt slaan en nooit meer omkijken wilt hebben van je verzekering, dan kun je nu even naar de site van Univé gaan. Hier vind je meerdere interessante veilig wonen verzekeringen die je met een paar klikken op je muis kunt afsluiten. Check de overige opties ook eens, je kunt namelijk nog veel meer onderhoud uitbesteden aan de specialisten van Univé. Bovendien: hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe meer korting je pakt